Daj kopa Piotrkowi!

Fundacja Votum / Aktualności  / Daj kopa Piotrkowi!

Hasłem „Daj kopa Piotrkowi!” rodzina i przyjaciele naszego podopiecznego Piotra Habryki zachęcają do wspomagania zbiórki mającej na celu powrót mężczyzny do sprawności. Piotr, który jeszcze niedawno sprawdzał się jako policjant uległ wypadkowi komunikacyjnemu, którego skutki były na tyle dramatyczne, że zabrały mu zdrowie, sprawność, a co za tym idzie wykluczyły go z aktywności zawodowej. On jednak ma wokół siebie ludzi, którzy, robią wszystko, by znów mógł cieszyć się pełnią życia. To niełatwe – suma, która potrzebna jest na rehabilitację Piotra jest niebagatelna, jednak z każdym dniem ilość osób wspomagających go rośnie. Do akcji „Daj kopa Piotrkowi” przyłączyły się osobowości ze świata sportu i muzyki, takie jak Piotr Świerczewski, czy znany folkrockowy zespół Future Folk!

Zespół Future Folk daje Piotrkowi góralskiego "kopa"! 🙂

Publiée par Daj kopa Piotrkowi sur Mardi 9 juillet 2019