Festyn Rodzinny na boisku SP10 we Wrocławiu dla naszego podopiecznego

Fundacja Votum / Aktualności  / Festyn Rodzinny na boisku SP10 we Wrocławiu dla naszego podopiecznego

Kiermasz zabawek, książek i ciasta, grill, fabryka slimów, zawody sportowe, pokazy strażackie i motocyklowe… To tylko niektóre atrakcje wydarzenia, które w dniu wczorajszym zorganizowali ZSP nr 3 we Wrocławiu, niezawodne Stowarzyszenie Kilometry Pomocy  oraz Fundacja Votum. Nawet burza w czasie festynu nikogo nie wystraszyła. Dzieciaki ze Szkoły Podstawowej nr 10 wspaniale zaangażowały się w wolontariat ❤️👏 i pokazały starszym i młodszym kolegom i koleżankom jak można pomagać!
Wydarzenie Festyn Rodzinny na boisku Szkoły Podstawowej nr 10 we Wrocławiu dedykowany był dla Jurka, naszego podopiecznego, który walczy o swoją sprawność i powrót do zdrowia.
➡️Nie kończymy zbiórki dla niego, wciąż można wpłacać dowolne kwoty na subkonto Jurka założone w naszej fundacji 32 1500 1067 1210 6008 3182 0000 w tytule przelewu: dla Jerzego Gruszkowskiego
➡️zasilić trwającą zbiórkę na platformie siepomaga: