Jak możesz pomóc?

Fundacja Votum / Jak możesz pomóc?

Pomaganie to wspaniała rzecz! Jeżeli nie jest Ci obojętny los innych to trafiłeś we właściwe miejsce. Na Twoją pomoc czekają nasi podopieczni.

Wybierz zaangażowanie, które odpowiada Ci najbardziej lub skontaktuj się z nami i dowiedz się w o współpracy!

Wpłać dowolną darowiznę na konto bankowe Fundacji.

Możesz wpłacić dowolną sumę bezpośrednio na nasze konto, które prowadzi dla nas Bank Zachodni WBK S.A., 32 1500 1067 1210 6008 3182 0000. W W tytule przelewu możesz wskazać imię i nazwisko konkretnego podopiecznego lub pozwolić nam zdecydować komu pomożemy. Dla wpłat za granicy użyj kodu Swift WBKPPLPP

Wspieraj zbiórki charytatywne dla naszych podopiecznych w serwisie Siepomaga.pl.

Nasza Fundacja w przypadku pilnych potrzeb zgłasza zbiórkę na konkretny cel na portalu Siepomaga.pl. We współpracy z portalem zbieramy środki również na cele statutowe naszej Fundacji, po to, by mieć środki finansowe na wsparcie podopiecznych lub organizację wydarzeń.

Przekaż 1% podatku ze swojego rocznego rozliczenia.

Czy wiesz jaki potencjał kryje w sobie 1% Twojego podatku? Ma moc uzdrawiania, siłę rozwiewania trosk i smutków, umiejętność wywoływania uśmiechu! Aby skorzystać z możliwości przekazania 1% podatku na rzecz Fundacji VOTUM wystarczy wskazać KRS: 0000272272 we właściwym miejscu zeznania rocznego. I na tym całe Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na rachunek naszej Fundacji przekaże już urząd skarbowy.

Weź udział w aukcjach charytatywnych.

Nasza Fundacja posiada konto w serwisie Charytatywni Allegro, który umożliwia fundacjom zbieranie środków na podopiecznych lub cele statutowe. Wejdź na stronę charytatywni.allegro. zobacz jakie to łatwe.  Allegro nie pobiera prowizji od uczestników transakcji, dzięki czemu cała kwota trafia do naszej Fundacji i na subkonto wybranego podopiecznego.

Rób internetowe zakupy przez serwis FaniMani.

Nasza Fundacja współpracuje z serwisem FaniMani.pl. Robiąc zakupy przez Internet możesz pomagać wybranym organizacjom – płacisz tyle co zawsze, a sklep przekazuje część z zysku na rzecz naszej Fundacji. W trakcie zakupów masz również możliwość wskazania konkretnego podopiecznego naszej Fundacji, którego chcesz wesprzeć.

Zostań wolontariuszem Fundacji i wspieraj nas swoim czasem, pomysłami i umiejętnościami.

Pomaganie to nie tylko przekazanie pieniędzy. To również Twój cenny czas, który poświęcisz, żeby wesprzeć nas w organizacji ważnego wydarzenia, twórczości graficznej/copywriterskiej, czy też spotykając się z podopiecznym. Dowiedz się więcej o Przestrzeni Wolontariatu Fundacji Votum!