Maraton charytatywny dla Michała Bazana

Fundacja Votum / Aktualności  / Maraton charytatywny dla Michała Bazana

W ten weekend zapoczątkowaliśmy wraz z Fitness Academy cykl akcji charytatywnych #WytrenujSięwPomaganiu. W pierwszym wydarzeniu wraz z silną ekipą trenerów zorganizowaliśmy w Fitness Academy Sky Tower maraton indoor cycling, w którym wspieraliśmy rehabilitację naszego podopiecznego Michała Bazana. O 16 w sobotę pojawiło się 50 osób, które przez 3 godziny kręciły na rowerach. Kto opadał z sił miał możliwość regeneracji w rękach specjalistów z Modus Centrum Rehabilitacji. W trakcie tej akcji zebraliśmy dla Michała 1 491 zł.
Już niedługo na naszym profilu na Facebooku obejrzycie relację wideo z tego wydarzenia przygotowywaną przez Tribekk – Produkcja filmowa, telewizyjna i fotografia. Dziękujemy wszystkim, którzy przyszli na to wydarzenie wspierając rehabilitację Michała Bazana oraz trenerom Fitness Academy, którzy podgrzewali atmosferę do samego końca!