Bezpłatna pomoc prawna

Fundacja Votum / Nasze projekty / Bezpłatna pomoc prawna

Zdajemy sobie sprawę jak drogie są usługi prawnicze. Po wypadku budżet poszkodowanego zostaje mocno obciążony kosztami leczenia i rehabilitacji, a w portfelu zostaje niewiele pieniędzy na wynajęcia adwokata lub radcy prawnego. Jeżeli jesteś w takiej sytuacji i nie stać cię na profesjonalną pomoc prawną skontaktuj się z nami. Nasi specjaliści zapewnią bezpłatne konsultacje dotyczące:

Prawa ubezpieczeniowego i roszczeń odszkodowawczych związanych z wypadkami komunikacyjnymi, w pracy oraz w rolnictwie.

Prawa cywilnego w obszarze dotyczącym dochodzenia roszczeń na drodze sądowej za doznane szkody majątkowe i osobowe.

Prawa karnego, w zakresie postępowania przygotowawczego prowadzonego przez organy ścigania lub postępowania sądowego związanego z wypadkami komunikacyjnymi, w pracy oraz w rolnictwie.

Skorzystaj z bezpłatnej pomocy i skontaktuj się z nami przez poniższy formularz. Nasz specjalista zadzwoni do Ciebie i udzieli bezpłatnych informacji.