Fundacja Votum / Podopieczni / Daniel Grams
Daniel Grams

Daniel przeszedł dwie skomplikowane operacje: usunięcia krwiaka śródmózgowego oraz guza lewej półkuli mózgu. Konsekwencją przebytych zabiegów jest niedowład połowiczy prawostronny oraz afazja ruchowa. Pomimo niepełnosprawności, w październiku 2012 r. rozpoczął naukę w szkole policealnej. Okazało się to nie lada wyzwaniem, z powodu wciąż występujących problemów z mową. Ponadto mężczyzna musiał nauczyć się pisać lewą ręką. W 2014 r. ukończył policealne studium o kierunku technik administracji, jednak nie pracuje zawodowo.
Do dalszej walki ze swoją niepełnosprawnością, Daniel potrzebuje intensywnej rehabilitacji funkcjonalnej i neurologopedycznej. Fundacja VOTUM udostępniła swoje konto w celu gromadzenia środków na jego rehabilitację i leczenie.

z dopiskiem: dla Daniela Grams

z dopiskiem: dla Daniela Grams

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.