Fundacja Votum / Podopieczni / Patrycja Gerwel
Patrycja Gerwel

Patrycja urodziła się zdrowa, jednak w drugim miesiącu życia rozpoznano u niej zespół Lennoxa-Gastauta, którego następstwem jest opóźnienie rozwoju psychoruchowego. Obecnie dziewczynka znajduje się pod ścisłą opieką rehabilitacyjną. Ciężka praca Patrycji spowodowała znaczny przyrost siły mięśniowej oraz zwiększyła sprawność w chodzeniu z pomocą. Rodzice robią wszystko, co w ich mocy, aby córka rozwijała się jak najlepiej. Leczenie i rehabilitacja są bardzo kosztowne i, aby mogły być realizowane w optymalny sposób, potrzebna jest Państwa pomoc. Zebrane pieniądze zostaną przeznaczone na usprawnienie i rozwój Patrycji. Z góry serdecznie dziękujemy w imieniu własnym i Rodziców. Możesz pomóc, wpłacając pieniądze na konto Fundacji lub oddając 1% podatku.

z dopiskiem: dla Patrycji Gerwel

z dopiskiem: dla Patrycji Gerwel