Fundacja Votum / Podopieczni / Jolanta Piszczatowska

Jolanta Piszczatowska

ola straciła rękę w wypadku, została porażona przez prąd z linii wysokiego napięcia. Amputacja ręki nastąpiła na wysokości ramienia. Ponad to wystąpiły oparzenia okolicy ciemieniowo-potylicznej czwartego stopnia oraz oparzenia kończyn dolnych, pleców oraz klatki piersiowej stopnia trzeciego. Wypadek Joli to bardzo trudna sprawa, Jola straciła zdrowie ratując życie sąsiada, reanimując go została porażona przez prąd. Sąsiad niestety zmarł, jednak Jolanta ma szanse na powrót do zdrowia i na samodzielność. Wspomóżmy ją w gromadzeniu środków na leczenie, rehabilitację oraz zakup protezy.

Możesz pomóc Joli w leczeniu, rehabilitacji i gromadzeniu środków na zakup protezy przekazując 1% swojego podatku lub wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Jolanty Piszczatowskiej

z dopiskiem: dla Jolanty Piszczatowskiej