Karolina Bebel

Fundacja Votum / Podopieczni / Karolina Bebel

Pomóż obudzić Karolinę

W dniu 06.09.2018 r. Karolina wracała do swoich dwóch córeczek – Leny i Poli. Niestety w samochód, którym jechała uderzył inny kierowca, a dziewczynki do tej pory nie doczekały się powrotu mamy. Karolina doznała bardzo ciężkiego urazu mózgu, lekarze przygotowywali rodzinę na najgorsze. Karolina jest jednak bardzo silna, przeżyła, ale nadal znajduje się w stanie śpiączki mózgowej. Żeby móc ją wybudzić z tego stanu potrzebna jest kosztowna i intensywna rehabilitacja w prywatnym ośrodku.

W chwili obecnej Karolina przebywa na terapii wybudzeniowej prowadzonej w ramach refundacji NFZ. Niestety ta terapia nie będzie trwać w nieskończoność i konieczne będzie prowadzenie rehabilitacji w prywatnym ośrodku.

Każda złotówka przybliża Karolinę do sprawności. Pomóż dziewczynkom odzyskać mamę!

Karolinę możesz między innymi wesprzeć licytując przedmioty na aukcjach charytatywnych prowadzonych na Facebooku lub wpłacając dowolną kwotę na Siepomaga.pl:

Wesprzyj Karolinę Bebel wpłacając środki na konto Fundacji

z dopiskiem: dla Karoliny Bebel