Fundacja Votum / Podopieczni / Marcin Kiciński
Zdjecie Marcin Kiciński

Marcin Kiciński

W listopadzie 2011 roku Marcin uległ wypadkowi samochodowemu jako pasażer jadący na tylnym siedzeniu pojazdu. Mężczyzna doznał licznych obrażeń ciała, w tym poważnego urazu kręgosłupa na poziomie C6. Na dzień dzisiejszy utrzymuje się niedowład czterokończynowy oraz uszkodzenia serca i płuc. Rodzina Marcina nie jest w stanie samodzielnie poradzić sobie z wydatkami takimi, jak kosztowne leki, dojazdy do placówek medycznych oraz rehabilitacja. Mama Marcina zrezygnowała z pracy, by opiekować się synem. Dochody rodziny ledwo wystarczają na podstawowe wydatki związane z prowadzeniem gospodarstwa domowego, leczenie i rehabilitację. Każda złotówka będzie dużym wsparciem dla Marcina. Prosimy o pomoc!

z dopiskiem: dla Marcina Kicińskiego

z dopiskiem: dla Marcina Kicińskiego