Michał Bazan

Fundacja Votum / Podopieczni / Michał Bazan

Mam na imię Michał. Jestem 27-letnim chłopakiem z planami i marzeniami na przyszłość. Miałem wspaniałe życie: pracę farmaceuty i narzeczoną, z którą planowaliśmy ślub, lecz pewnego dnia jedna chwila odebrała mi to wszystko. Motocykl, którym jechałem wpadł w poślizg na rozsypanym żwirze a ja uderzyłem plecami w metalowy słup. Przez uszkodzenie kręgosłupa muszę poruszać się na wózku. Chciałbym walczyć o swoją sprawność, aby spełnić swoje największe marzenie: stanąć przed ołtarzem, założyć rodzinę  i wieść szczęśliwe życie. Przy wsparciu bliskich i motywacji wierzę, że mi się uda, a dzięki waszej pomocy będę mógł to zrealizować. Przede mną długa i ciężka rehabilitacja, lecz nigdy się nie poddam. Każda wpłata zbliży mnie do życiowego celu.

Więcej informacji na temat pomocy dla Michała znajdziesz na Facebooku pod adresem: https://www.facebook.com/bazusdaszrade/