Fundacja Votum / Podopieczni / Michał Oganiaczyk

Michał Oganiaczyk

Michał w dniu 11 maja 2008 roku jadąc jako pasażer samochodu osobowego uległ wypadkowi, na skutek którego doznał ciężkiego urazu kręgosłupa. Zaraz po wypadku został przewieziony w stanie ciężkim na oddział intensywnej terapii i niezwłocznie poddany operacji kręgosłupa. Do dziś Michał boryka się z problemem niedowładu kończyn dolnych, jednak rehabilitacja prowadzona w Polskim Centrum Rehabilitacji Funkcjonalnej VOTUM w Krakowie przyniosła zauważalne efekty. Fundacja Votum udostępniła subkonto, na które wszyscy, którzy chcą pomóc Michałowi w gromadzeniu środków na rehabilitację mogą wpłacać darowizny pieniężne, aby to co już zostało osiągnięte dzięki rehabilitacji, mogło procentować samodzielnością Michała w przyszłości.

z dopiskiem: dla Michała Oganiaczyka

z dopiskiem: dla Michała Oganiaczyka