Fundacja Votum / Podopieczni / Norbert Wójcik

Norbert Wójcik

We wrześniu 2014 roku Norbert uległ wypadkowi komunikacyjnemu będąc pasażerem samochodu. Doznał urazu wielonarządowego z urazem czaszkowo-mózgowym, złamania obu kości udowych, podudzia lewego, urazu oka prawego. U Norberta występuje porażenie kończyn dolnych, jest karmiony przez PEG. Do momentu wypadku rodzina Państwa Wójcików funkcjonowała normalnie. Po wypadku Norberta jej sytuacja znacznie się pogorszyła. Rodzina przeznaczyła na leczenie i  rehabilitację wszystkie swoje oszczędności, co doprowadziło do czasowej utraty płynności finansowej. Każdy dzień przynosi kolejne trudności i strach o przyszłość Norberta. Pomóżmy rodzinie Wójcików w walce z chorobą. Możesz pomóc wpłacając pieniądze na konto Fundacji lub oddając 1% podatku.

z dopiskiem: dla Norberta Wójcika

z dopiskiem: dla Norberta Wójcika