Fundacja Votum / Podopieczni / Piotr Grotkowski
Piotr Grotkowski

14.10.2009 roku Piotr był uczestnikiem wypadku komunikacyjnego. Na niestrzeżonym przejeździe kolejowym kierowca samochodu wjechał pod nadjeżdżający pociąg. Piotr jako pasażer doznał wielu obrażeń: stłuczenia głowy i mózgu, rozległego stłuczenia klatki piersiowej z uszkodzeniem prawego płuca oraz wieloodłamkowego złamania lewych żeber. U Piotra występują ograniczenia stawu łokciowego lewego oraz biodrowego lewego, ma problemy z pamięcią i zaburzenia mowy. Do tej pory rodzina radziła sobie sama, ale wszystkie oszczędności zostały wykorzystane. W imieniu Państwa Grotkowskich prosimy o wsparcie na rehabilitację Piotra. Możesz pomóc wpłacając pieniądze na konto Fundacji lub oddając 1% podatku.

z dopiskiem: dla Piotra Grotkowskiego

z dopiskiem: dla Piotra Grotkowskiego