Fundacja Votum / Podopieczni / Wiktoria Drewniak
Wiktoria Drewniak

Wiktoria cierpi na wrodzoną przepuklinę tłuszczowo-oponową. Już w pierwszej dobie życia przeszła poważną operację plastyki przepony, a to był dopiero początek jej walki o zdrowie. Dziewczynka jest intensywnie rehabilitowana ze względu na utrzymujący się niedowład kończyn dolnych, cierpi również na dysplazję rozwojową stawu biodrowego. Pierwsze kroki stawiała dopiero w wieku czterech lat. Był to wynik ciężkiej pracy Wiktorii i jej terapeutów. Dzięki Waszej pomocy dziewczynka ma szansę samodzielnie chodzić. Wiktorię możesz wesprzeć, wpłacając dowolną kwotę na rachunek Fundacji VOTUM ze stosownym dopiskiem.

z dopiskiem: dla Wiktorii Drewniak

z dopiskiem: dla Wiktorii Drewniak

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.