Zmiana procedury przyjmowania nowych podopiecznych

Fundacja Votum / Aktualności  / Zmiana procedury przyjmowania nowych podopiecznych

W dniu 24.05.2019 r. Zarząd Fundacji podjął uchwałę o zmianie regulaminu Fundacji. Zmiana dotyczy procedury przyjmowania nowych podopiecznych do fundacji i nie ma wpływu na status obecnych beneficjentów. Co się zmieniło? Nie ma już wniosku do fundacji oraz oświadczenia o stanie majątkowym. Jeżeli chcesz zostać podopiecznym naszej fundacji i jesteś osobą z trwałą niepełnosprawnością pobierz i wypełnij porozumienie zamieszczone w zakładce Zostań podopiecznym. Dołącz dokumentację medyczną z dotychczasowego leczenia, aktualne zaświadczenie medyczne oraz orzeczenie o stopniu niepełnosprawności jeżeli zostało wydane. Komplet dokumentów wyślij do nas pocztą. Jeżeli Zarząd Fundacji przyjmie Cię do grona naszych podopiecznych otrzymasz od nas podpisane porozumienie i możesz gromadzić środki na udostępnionym rachunku. Proste?