Zostań podopiecznym

Fundacja Votum / Zostań podopiecznym

Zostań podopiecznym Fundacji Votum w 6 prostych krokach!

Formalności, które musisz przejść, by zostać naszym podopiecznym ograniczyliśmy do absolutnego minimum. Wszystkie informacje, które musimy od Ciebie otrzymać są niezbędne do objęcia opieką i dobrania odpowiedniej formy pomocy. To tylko 6 kroków! Pamiętaj – w razie pytań – jesteśmy do dyspozycji!

Wypełnij wniosek

Krok 1

Aby zostać podopiecznym naszej Fundacji wypełnij wniosek o sytuacji materialnej.

Wymagane dokumenty

Krok 2

Do wniosku dołącz również: kopię aktualnej dokumentacji medycznej z dotychczasowego leczenia, wypełniony przez lekarza druk - opinię specjalisty, dokument potwierdzający w jakich okolicznościach doszło do wypadku. Jeżeli Twój wniosek dotyczy zakupu sprzętu rehabilitacyjnego lub ortopedycznego do dokumentacji dołącz również kosztorys lub fakturę pro forma.

Wyślij

Krok 3

Wyślij komplet dokumentów na adres: Fundacja Votum, ul. Wyścigowa 56i, 53-012 Wrocław lub elektronicznie na adres biuro@fundacjavotum.org.

Decyzja

Krok 4

Zarząd Fundacji na podstawie dokumentacji podejmie decyzję o przyjęciu do grona podopiecznych lub dofinansowaniu/refundacji kosztów w ciągu 30 dni od otrzymania wniosku.

Informacja o decyzji

Krok 5

O decyzji Zarządu poinformujemy Cię pisemnie. Jeżeli decyzja będzie pozytywna otrzymasz od nas porozumienie o udostępnieniu rachunku fundacji, który po podpisaniu odeślesz na adres Fundacji.

Witamy w Fundacji Votum!

Krok 6

Od tego momentu jesteś już naszym podopiecznym! 🙂

Szablony druków Fundacji do pobrania:

Napisz do nas

Masz pytania? Uwagi? Chcesz się zaangażować i potrzebujesz informacji?
Zapraszamy do kontaktu!