Charytatywny koncert w Ahimsie

Fundacja Votum / Aktualności  / Charytatywny koncert w Ahimsie

Spotykamy się 28 marca o 19:00 w Ahimsa Vegan Restaurant. Miejsce wybrane jest nie przez przypadek – zostało stworzone z pasji do natury, pasji gotowania i odkrywania nowych smaków, a także pasji podróżniczej. Chcemy, by mała Ola także mogła rozwijać swoje pasje, podróżować, odkrywać! Niestety obecnie jest uwięziona w swoim ciałku… Każdy dzień jest wyzwaniem, jednak stan się poprawia!

Zbiórkę umili nam wokal Weroniki Czapli. 18-latka interesuje się Koreą i jej muzyką, dlatego zaśpiewa m.in. “Face” Woosunga.

Koncertowi towarzyszyć będą licytacje rękodzieła i obrazów, dzięki czemu mamy nadzieję zapełnić puszki dla Oli, by zebrać na jej rehabilitacje!

Komu pomagamy?
Aleksandra została potrącona przez samochód, gdy miała zaledwie 8 lat. Od tamtej pory jej życie zwolniło… Ta wyjątkowo mądra dziewczynka wymaga ciągłej i intensywnej rehabilitacji. Każda poprawa to łzy w oczach jej rodziców, więc sprawmy, by wzruszali się jak najwięcej! Dziewczynka wymaga długotrwałej rehabilitacji, dlatego każda złotówka się liczy!
Poznaj Olę: www.siepomaga.pl/ola-slotwinska

Wstęp jest wolny, ale liczymy na zapełnienie puszek dla Oli Słotwińskiej!

Koncert organizowany jest przez Wolontariuszkę Akademii Event Wolotnariatu Anię Litwę.