Bezpłatna porada prawna

Fundacja Votum / Nasze projekty / Bezpłatna porada prawna

Skorzystaj z bezpłatnej porady

skontaktuj się z nami przez formularz.

Nasz specjalista zadzwoni do Ciebie
i udzieli bezpłatnych informacji.

Jeśli uległeś wypadkowi i konsekwencją zdarzenia jest uraz rdzenia, amputacja kończyny, uraz czaszkowo-mózgowy czy urazy wielonarządowe, zgłoś się do nas. Udzielimy Ci kompleksowej i bezpłatnej porady prawnej. Fundacja Votum działa od ponad 12 lat i realnie pomaga osobom, które ulegają różnym wypadkom. W ramach prowadzonego programu Pierwsze Kroki poza pomocą prawną, udziela wsparcia w rehabilitacji, doborze sprzętu oraz aktywności zawodowej i sportowej. Organizuje środki finansowe na realizacje programu rehabilitacyjnego.

Udzielimy Ci bezpłatnej porady prawnej z zakresu

Prawa ubezpieczeniowego i roszczeń odszkodowawczych związanych z wypadkami komunikacyjnymi, w pracy oraz w rolnictwie.

Prawa cywilnego w obszarze dotyczącym dochodzenia roszczeń na drodze sądowej za doznane szkody majątkowe i osobowe.

Prawa karnego, w zakresie postępowania przygotowawczego prowadzonego przez organy ścigania lub postępowania sądowego związanego z wypadkami komunikacyjnymi, w pracy oraz w rolnictwie.