Zadzwoń +48 71 33 93 500

Dawid Gański

Fundacja Votum / Podopieczni / Dawid Gański

Mam na imię Dawid. Mam 19 lat i obecnie jestem w dość trudnej sytuacji życiowej przez wypadek samochodowy. Bezpośrednio po wypadku byłem nieprzytomny. W szpitalu okazało się, że mam obrzęk mózgu, połamane kości twarzy i złamanie otwarte lewej nogi. Od tamtego czasu minęły już ponad 3 tygodnie a ja nadal jestem w śpiączce…

Dawid jest osobą aktywną fizycznie. W latach szkolnych na zawodach zdobywał medale w biegach na krótkie dystanse. Do dnia wypadku ćwiczył w warunkach domowych. W wolnych chwilach lubił też szkicować i malować. Od zawsze był radosnym i zabawnym chłopakiem, który wobec rodziny i przyjaciół służył pomocą i pocieszeniem. Teraz to nasza kolej, aby pomóc Mu wrócić do życia sprzed wypadku. Niestety nie jesteśmy w stanie zapewnić Mu funduszy na rehabilitację. Przed wypadkiem, Dawid, pracował na umowę – zlecenie i niestety firma zrezygnowała z dalszej współpracy. Poskutkowało to brakiem ubezpieczenia i środków na opłacenie pobytu w szpitalu.

Z tego powodu zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc w uzbieraniu funduszy, które pozwolą Mu na nowy, lepszy start w dorosłość.

Za każdą pomoc dziękujemy z całego serca ♥️

Możesz pomóc Dawidowi w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Dawida Gańskiego

z dopiskiem: dla Dawida Gańskiego