Zadzwoń +48 71 33 93 500

Kamil Sroczyk

Fundacja Votum / Podopieczni / Kamil Sroczyk

Jedna chwila i świat stanął w miejscu. Nie czuł rąk i nóg, nie mógł się ruszać. Chciał popływać, a doznał urazu kręgosłupa. Życie Kamila legło w gruzach, a ma dopiero 22 lata. Miał plany, marzenia – tymczasem leży w szpitalu i walczy o to, by poruszać palcami, usiąść, stanąć czy zrobić choć jeden krok.

Tak proste marzenia, a tak trudne – jedna chwila odebrała mu wszystko.

Szansą Kamila na powrót do zdrowia jest podjęcie intensywnej rehabilitacji w specjalistycznym ośrodku.

Kiedy był zdrowy, pomagał innym oddając krew, a teraz prosi Was o pomoc – chce zawalczyć o sprawność, aby spełniły się  Jego marzenia – takie zwykłe, prozaiczne  – aby być po prostu samodzielnym człowiekiem.

Coś, co dla wielu z nas jest całkiem normalne – dla Kamila teraz jest wszystkim.  Dzięki waszej pomocy będzie mógł to zrealizować.

Zobacz zbiórkę internetową: https://www.siepomaga.pl/kamil-sroczyk

Każda wpłata zbliży go do życiowego celu. Prosimy bardzo o pomoc.

Możesz pomóc Kamilowi w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Kamila Sroczyk

z dopiskiem: dla Kamila Sroczyk