Zadzwoń +48 71 33 93 500

Michał Lubak

Fundacja Votum / Podopieczni / Michał Lubak

Mam na imię Michał, mam 20 lat i mnóstwo planów na przyszłość. W wakacje 2018 r. uległem nieszczęśliwemu wypadkowi na rolkach. Lekarze zrobili wszystko co mogli, jednak złamanie kręgosłupa wraz z porażeniem dolnych kończyn i niedowładem kończyn górnych brzmi dla mnie tragicznie. Diagnoza złamała mi serce, a świat runął w gruzach. Potrzebuję bardzo intensywnej rehabilitacji w specjalistycznych ośrodkach z użyciem nowoczesnej technologii.

Obserwuj zbiórkę internetową: https://www.siepomaga.pl/michal-lubak

Zobacz też wydarzenie, które nasza Fundacja organizuje wraz z ekipa Stare Babice Biegają – grupa śmiałków przebiegnie 500 kilometrów w 10 dni żeby zebrać środki niezbędne w dalszej rehabilitacji Michała. Obserwuj nas na: https://www.facebook.com/PrzekraczajacGranicePomagamy/

Możesz pomóc Michałowi Lubak w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Michała Lubak

z dopiskiem: dla Michała Lubak