Natalia Rękawik

Fundacja Votum / Podopieczni / Natalia Rękawik

Natalka przed wypadkiem samochodowym, któremu uległa jako pasażer w dniu 3 października 2018 r. uczęszczała do Liceum Ogólnokształcącego i. Władysława Jagiełły w Ząbkowicach Śląskich do klasy o profilu biologiczno-chemicznym. Zawsze kochała zwierzęta, a szczególnie konie. Kiedy rozpoczynała szkołę średnią marzyła o byciu weterynarzem, ale w ostatnich miesiącach przed wypadkiem zainteresowała się zdrowym odżywianiem i skłaniała się bardziej ku dietetyce. To właśnie z nią i studiami we Wrocławiu wiązała swoją zawodową przyszłość. Od wielu lat wielką miłością Natalki są konie i jej największe życiowe marzenie to mieć w przyszłości, choćby małą stadninę koni. Oprócz jazdy konnej oddawała się długim spacerom, podczas których mogła uwiecznić obiektywem aparatu fotograficznego piękno otaczającego ją świata. Obecnie na skutek obrażeń odniesionych w wypadku jest w śpiączce i nie ma z nią kontaktu. W najbliższym czasie będzie wymagała długiej i intensywnej rehabilitacji.

Możesz pomóc Natalii Rękawik w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Natalii Rękawik

z dopiskiem: dla Natalii Rękawik