Przemysław Kapecki

Fundacja Votum / Podopieczni / Przemysław Kapecki

Do wypadku w 2015 r. byłem energicznym 30 – latkiem.  Jako nastolatek uprawiałem Aikido, Taekwondo i zapasy.  Ukończyłem szkołę w zawodzie fryzjera, ponieważ to od zawsze była moja pasja, która dawała mi wiele satysfakcji. Pracowałem w salonie w mojej miejscowości, gdzie wszyscy mnie znają. Wymyślałem nowe fryzury, testowałem nowe kosmetyki, jeździłem na szkolenia branżowe i kochałem tą pracę.

W wolnym czasie pielęgnowałem inną pasję – sport motocyklowy – motocykle crossowe. Lubiłem naprawiać, przerabiać i jeździć. Zaraziłem pasją swoich synów. U synów zaczęło się od elektrycznego motocykla na trzech kołach.

Po upadku z drzewa i gdy doszło do mnie, że już nigdy nie będę tak sprawny jak kiedyś nie podałem się. Ćwiczę jak oszalały, żeby przynajmniej usiąść i móc wyjechać wózkiem z domu na świeże powietrze. Moim szczytem marzeń jest samodzielnie usiąść w fotelu samochodowym – przynajmniej w roli pilota rajdowego

Możesz pomóc Przemkowi Kapeckiemu w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Przemysława Kapeckiego

z dopiskiem: dla Przemysława Kapeckiego