Zadzwoń +48 71 33 93 500

Przemysław Mielczarek

Fundacja Votum / Podopieczni / Przemysław Mielczarek

Przemysław Mielczarek w 2017 roku przeszedł poważny zawał mięśnia sercowego z zatrzymaniem krążenia. Reanimowany ponad 50 minut cudem został przywrócony do życia. Jednak czas od zawału do rozpoczęcia resuscytacji krążeniowo oddechowej był zbyt długi i spowodował poważne uszkodzenia mózgu w wyniku czego Przemek boryka się z porażeniem czterokończynowym i poważnymi zanikami mięśniowymi – jest osobą leżącą, nie mówi. Jest młodym 40-letnim mężczyzną, ma trójkę dzieci – Syn Kacper (14 lat), Córka Roksana (10 lat) i maleńka 5 miesięczna Córeczka Nadia. Przemysław ma o co walczyć ! Jednak Rehabilitacja będzie długa i bardzo kosztowna. Rodzina prosi o każdą pomoc. Pomóżmy Przemkowi wrócić do sił.

Zobacz zbiórkę internetową: https://www.siepomaga.pl/przemek-mielczarek

Możesz pomóc Przemysławowi w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Przemysława Mielczarek

z dopiskiem: dla Przemysława Mielczarek