Zadzwoń +48 71 33 93 500

Szymon Sobiński

Fundacja Votum / Podopieczni / Szymon Sobiński

Nasz syn Szymon zawsze był jak żywe srebro. Wszędzie go było pełno, miał mnóstwo zainteresowań, jak każdy chłopak uwielbiał grać w piłkę. Dlatego wcale się nie dziwiliśmy, kiedy zaczął studiować i jednocześnie pracować. Zawsze starał się być samodzielny, ale przy tym nie zapominał o rodzinie i każdy mógł na niego liczyć. 30 lipca świat się dla nas zatrzymał, kiedy dowiedzieliśmy, że Szymon miał wypadek samochodowy.

My rodzice, brat, jak i reszta rodziny i znajomi jesteśmy zrozpaczeni i bezsilni wobec zaistniałej sytuacji. W wyniku wypadku Szymek doznał ciężkiego urazu głowy i poważnego złamania nogi i ręki. Aby nasz syn mógł wrócić do zdrowia i normalnie funkcjonować potrzebna jest specjalistyczna rehabilitacja i leczenie neurologiczne.

Możesz pomóc Szymonowi w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Szymona Sobińskiego

z dopiskiem: dla Szymona Sobińskiego