Grzech Piotrowski unplugged in Airbus. Uskrzydlamy Adama Jazzem.

Fundacja Votum / Aktualności  / Grzech Piotrowski unplugged in Airbus. Uskrzydlamy Adama Jazzem.

Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie artystyczne w niedostępnej na co dzień przestrzeni firmy Airbus Poland – producenta samolotów cywilnych i wojskowych. 6 października o godz. 18:30 w starym hangarze przy lotnisku im. Fryderyka Chopina na warszawskim Okęciu, przy Al. Krakowskiej 110-114 odbędzie się jedyny taki koncert: ‘Grzech Piotrowski unplugged in Airbus. Uskrzydlamy Adama Jazzem.’.

Szczególnie zapraszamy miłośników improwizowanego jazzu i industrialnych przestrzeni, a przede wszystkim ludzi dobrego serca.

Pomagajmy!
Cały dochód z koncertu będzie przeznaczony na turnus rehabilitacyjny dla Adama Matasza, podopiecznego Fundacji VOTUM, który na skutek wypadku w grudniu 2018 roku doznał poważnego urazu głowy i do dziś przebywa w śpiączce. Ma ogromną wolę życia. Prawidłowo reaguje na bodźce neurologiczne. Potrzebuje intensywnej rehabilitacji. NFZ nie wspiera pacjentów w procesie wybudzania i powrocie do sprawności. Od ponad pół roku żona pokrywa koszty rehabilitacji ze środków prywatnych. Oszczędności się jednak kurczą. Na Adama czekają również ich synowie, Pawełek i Piotruś. To właśnie najbliżsi Adama z pomocą Fundacji VOTUM zorganizowali to niecodzienne wydarzenie. Zapraszamy do stania się jego częścią. Bo warto pomagać.

Za oprawę artystyczną wydarzenia odpowiedzialny będzie saksofonista, multiinstrumentalista i kompozytor Grzech Piotrowski. Grzech znany jest przede wszystkim jako twórca autorskiego międzynarodowego projektu muzycznego World Orchestra.

Serdecznie zapraszamy – pomóżmy Adamowi wrócić do rodziny!

Bilety Standard

Bilety VIP

Adamowi Mataszowi pomóc można także wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Adama Matasza