#WytrenujSięWPomaganiu i zatańcz dla Marcina Góreckiego!

Fundacja Votum / Aktualności  / #WytrenujSięWPomaganiu i zatańcz dla Marcina Góreckiego!

Już w sobotę 22 lutego najlepsze opolskie instruktorki poprowadzą trening charytatywny, na którym spalimy wszystkie kalorie tłustego czwartku!

Tańczyć będziemy aż przez dwie godziny, co nie powinno jednak odstraszyć początkujących – trening będzie dopasowany do zgromadzonej publiczności. Tego dnia najważniejsza będzie chęć pomocy i nastawienie do tego magicznego sportu. Styl treningu determinuje prowadzący zajęcia instruktor, dlatego tego dnia będzie wyjątkowo różnorodnie. Zajęcia poprowadzi aż czterech trenerów! Na sali klubu Calypso Fitness Opole Turawa Park spotkać będzie można: Aleksandrę Wieczorek, Annę Fer, Katarzynę Szafarczyk i Patryka Kolwicza.

Cel charytatywny – Tańczymy dla Marcina!

W czasie Zumba Maratonu uczestnicy spędzą wyczerpujące minuty z myślą nie tylko o dobrej zabawie, ale także Marcinie Góreckim, który potrzebuje rehabilitacji, pozwalającej mu spędzać czas tak jak przed wypadkiem – aktywnie i z radością. Marcin to marynarz śródlądowy z Opola, którego życie zmieniło się na skutek wypadku. Przejażdżka z motocyklem zmieniła życie jego oraz jego bliskich nie do poznania. Teraz wymaga codziennej rehabilitacji.

Jak wziąć udział?

Uczestnicy zobowiązani są do wpłaty wpisowej 30 zł do puszki na miejscu wydarzenia. Dotyczy to także osób posiadających karty typu Benefit. Ilość miejsc jest ograniczona. Prosimy, by rezerwować miejsce telefonicznie 77 410 90 81 lub osobiście w recepcji klubu.