Zagraliśmy dla Jurka Gruszkowskiego!

Fundacja Votum / Aktualności  / Zagraliśmy dla Jurka Gruszkowskiego!

Za nami koncert Ace Cover Band, czyli przyjaciele grają dla Jurka Gruszkowskiego. 22 września zagrali Ace Cover Band, Tomasz Środa oraz Rafał i Witek Chmielewscy. Ten ostatni duet zaskoczył Jurka, bohatera koncertu, jeszcze przed rozpoczęciem energetycznego wieczoru. Ze względu na stan zdrowia, Jurek nie mógł uczestniczyć w koncercie w Alive. Z tego powodu Rafał i Witek odwiedzili go wcześniej i odegrali wszystkie piosenki przy łóżku Jurka. Emocje nie do podrobienia! Ponadto wszystkie występy Jerzy miał możliwość oglądać na swoim telefonie. Takie wsparcie jest niezwykle ważne, jednak nie zapominajmy, że w czasie koncertu zbieraliśmy na rehabilitację i leczenie. W puszkach zgromadziliśmy 1717, 23 zł! Dziękujemy!

Niestety na rehabilitację naszego podopiecznego potrzebujemy znacznie więcej. Pomóc możesz Jerzemu Gruszkowskiemu w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji:

z dopiskiem: dla Jerzego Gruszkowskiego