Zadzwoń +48 71 33 93 500

Zumba maraton dla Roberta!

Fundacja Votum / Aktualności  / Zumba maraton dla Roberta!

#WytrenujSięWPomaganiu i zatańcz razem z nami dla Roberta Koźlika! Niesamowite instruktorki: Karolina Berezowska, Ola Bańdura, Bernadeta Szlachta poprowadzą wyjątkowy trening charytatywny. Tym razem spotkamy się w Calypso Fitness Wrocław Renoma 18 stycznia o 17:00, gdzie spędzimy wyczerpujące minuty z myślą nie tylko o dobrej zabawie, ale także Robercie, który potrzebuje nowej protezy, która pozwoli mu równie aktywnie spędzać czas.

Wpisowe 30 zł do puszki na miejscu wydarzenia.

Ilość miejsc jest ograniczona. Prosimy, by rezerwować miejsce telefonicznie 71/7575416 lub osobiście w recepcji klubu.

Cel charytatywny – Pomóż Robertowi Koźlikowi!
Robert Koźlik to pełen życia motocyklista. Niestety na skutek wypadku (nie ustąpiono mu pierwszeństwa) amputowano mu prawą nogę. On jednak się nie poddaje! Chce funkcjonować tak, jak przedtem. W tym celu potrzebuje specjalistycznej protezy. Dla Roberta nie ma rzeczy niemożliwych. Pokażmy, że ma rację!