Przekaż darowiznę
1) Dane osobowe darczyńców będą przetwarzane przez Fundację VOTUM zgodnie z Polityką prywatności oraz Zasadami dokonywania darowizn.
2) Zasady przetwarzania danych osobowych darczyńców przez PayU S.A. są określone w Zasadach płatności PayU, do których link udostępniony jest etapie wyboru sposobu dokonania płatności.

Karol, 24-letni koordynator w firmie tworzącej napędy. Bardzo szanowany i sumienny pracownik. Interesował się motoryzacją, uwielbiał jeździć na nartach i nurkować. Szczęśliwy tatuś niespełna 6-miesięcznego Nikodema oraz bardzo kochający partner. Synek jest jego oczkiem w głowie. Ma wiele marzeń i planów do spełnienia.  Niestety 11.04.2023 roku, podczas ogromnej ulewy miał nieszczęśliwy wypadek samochodowy w wyniku czego doznał urazu aksonalnego mózgu, złamania kości strzałkowych oraz stawów skokowych obu nóg, złamania otwartego prawego kolana, licznych złamań żeber oraz mostka, uszkodzenia miednicy, przestawienia kręgów w odcinku lędźwiowym oraz szyjnym, wybicia lewego barku. Jest po operacji wątroby, kawałka jelita grubego, operacji stabilizującej złamania nóg oraz operacji miednicy. Po wypadku musiał zostać wprowadzony w stan śpiączki farmakologicznej.

Rehabilitacja jest w stanie pomóc mu odzyskać to, co utracone, jednak jej wysokie koszty przewyższają możliwości bliskich. Twoja pomoc może uratować Karola.