Michał Florczyk

Fundacja Votum / Podopieczni / Michał Florczyk

Mam na imię Michał i mam 27 lat.

W dniu 13.10.2018 r. nagła tragedia przekreśliła moje wszystkie marzenia i plany. W wyniku wypadku motocyklowego doznałem urazu kręgosłupa z przerwaniem rdzenia kręgowego oraz innych urazów. Uraz kręgosłupa sprawił, że na chwilę obecną nie mogę samodzielnie siedzieć i poruszać się, mam trudności z oddychaniem. Jedyną szansą na poprawę mojego zdrowia jest intensywna, systematyczna długotrwała i kosztowna rehabilitacja.

Jestem młodym człowiekiem, który ma różnorodne zainteresowania, pasje, marzenia i plany na dalsze życie. Interesuje mnie od najmłodszych lat motoryzacja, technika i nauki ścisłe. Dzięki pracy zawodowej moją pasją zostało również piwowarstwo. Wolny czas poświęcałem spotkaniom z przyjaciółmi organizując wraz z nimi ciekawe wycieczki motocyklowe. Moim osobistym marzeniem jako młodego człowieka na najbliższe lata jest założenie rodziny. Obecna sytuacja w jakiej się znalazłem uniemożliwia mi realizację i spełnienie ww. marzeń, pasji i planów życiowych.

Z całego serca proszę o darowizny kierowane na moje konto w Fundacji VOTUM.

Moją nadzieją jest rehabilitacja, jednak nie każdy może na nią sobie pozwolić.

Intensywna rehabilitacja daje mi szansę na rozpoczęcie drogi do nauki przystosowania się do życia na wózku.

Każdy drobny gest przywraca moją wiarę, że nadal będę miał po co zaczynać kolejny dzień by ulżyć moim opiekunom. Wierzę w Waszą pomoc.

Zobacz zbiórkę internetową: https://www.siepomaga.pl/michal-florczyk

Możesz pomóc Michałowi w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Michała Florczyk

z dopiskiem: dla Michała Florczyk