Zadzwoń +48 71 33 93 500

Natalia Pietkiewicz

Fundacja Votum / Podopieczni / Natalia Pietkiewicz

Natalia ma 24 lata i jest po wylewie krwi do mózgu. Na początku marca 2020 roku przechodziła operację usunięcia tętniaka, jednakże pojawiły się komplikacje w postaci krwiaka, ale dzięki bardzo szybkiej interwencji lekarzy udało się uratować Natalię. Przez dłuższy czas, córka znajdowała się w śpiączce farmakologicznej, która w połączeniu z jej problemami reumatologicznymi negatywnie wpłynęła na jej zdolność do samodzielnego poruszania się. Obecna sytuacja epidemiologiczna utrudnia prawidłowe przeprowadzenie rehabilitacji w szpitalu i wymagane jest przeniesienie Natalii do specjalistycznej placówki, aby umożliwić jej jak najszybszy powrót do zdrowia. Potrzebne są minimum 3 miesiące intensywnej rehabilitacji. Do tego czeka ją jeszcze rekonstrukcja kości czaszki oraz poważna operacja barku. Dlatego też liczy się każda przekazana na powyższy cel złotówka. Tylko dzięki Państwa pomocy Natalia będzie mogła wrócić do zdrowia i realizować swoją pasję, którą jest studiowanie Game Designu.

Możesz pomóc Natalii Pietkiewicz w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Natalii Pietkiewicz

z dopiskiem: dla Natalii Pietkiewicz