Przekaż darowiznę
1) Dane osobowe darczyńców będą przetwarzane przez Fundację VOTUM zgodnie z Polityką prywatności oraz Zasadami dokonywania darowizn.
2) Zasady przetwarzania danych osobowych darczyńców przez PayU S.A. są określone w Zasadach płatności PayU, do których link udostępniony jest etapie wyboru sposobu dokonania płatności.

Nazywam się Damian Bielawski, mam 25 lat. Jestem absolwentem Politechniki Białostockiej. Uzyskałem tytuł zawodowy inżyniera budownictwa i z tym kierunkiem wiążę swoją przyszłość. Śmiało mogę powiedzieć, że jestem duszą towarzystwa. Uwielbiam spędzać czas w gronie przyjaciół. Od lat intensywnie trenuję, dbam o swoje zdrowie i sylwetkę. Moje życiowe plany nagle przerwał poważny wypadek.  Doznałem złamania kręgosłupa w odcinku szyjnym. Przeszedłem bardzo ciężką operację. Przede mną długa i kosztowana rehabilitacja, ale wierzę, że jeszcze stanę na nogi i spełnię wszystkie swoje marzenia.