Przekaż darowiznę

Dajmy szansę Ewelinie na ponowną radość z życia!

Ewelina to kobieta o złotym sercu. Mama, żona, przyjaciółka i sportowiec. Wspaniała kobieta, która nigdy nie odmawiała pomocy i angażowała się w każdą słuszną sprawę choć sama zmagała się z CHAD. Pracując jako lekarz weterynarii wyleczyła setki małych istnień. Wspierała przyjaciół, rodzinę jak i niosła pomoc dla zupełnie obcych osób.

Ewelina po wybudzeniu ze śpiączki, w stanie minimalnej świadomości jest obecnie pod opieką Kliniki Budzik w Olsztynie. Walczy o powrót do normalności i z tygodnia na tydzień widać w niej coraz większą determinację. Wkrótce zostanie wypisana, i wtedy czeka ją kolejny etap: długa i kosztowna rehabilitacja. Dla prawie każdego z nas, indywidualne dźwignięcie kosztów leczenia byłoby praktycznie niemożliwe. Koszt pobytu w ośrodkach rehabilitacyjnych sięga nawet 30 tys. zł miesięcznie. Niestety sami nie damy rady, oszczędności nie starczą na długo.

Ogromnie prosimy o pomoc i wsparcie. Ewelina została potraktowana przez los zbyt okrutnie, ale wszystko jeszcze może się zmienić dzięki Waszym wielkim sercom, ofiarności i dobroci. Nasza córeczka Jagienka niedawno skończyła roczek i czeka, aż mama znowu ją przytuli i weźmie na rączki.