Przekaż darowiznę
1) Dane osobowe darczyńców będą przetwarzane przez Fundację VOTUM zgodnie z Polityką prywatności oraz Zasadami dokonywania darowizn.
2) Zasady przetwarzania danych osobowych darczyńców przez PayU S.A. są określone w Zasadach płatności PayU, do których link udostępniony jest etapie wyboru sposobu dokonania płatności.

„Dnia 19 marca 2020 roku mój syn Marcin (21 lat) uległ poważnemu wypadkowi w którym doznał obrażeń wielonarządowych oraz uszkodzenia miednicy. Marcinek aktualnie jest w śpiączce farmakologicznej, ale mamy nadzieję że niedługo się wybudzi.  Zbieramy pieniążki na rehabilitację by mógł poruszać się o własnych siłach.  Dzięki rehabilitacji oraz Państwa pomocy przed Marcinkiem otworzą się drzwi do sprawności. W imieniu całej rodziny i bliskich prosimy o pomoc, w walce o samodzielność. Liczy się najmniejsza kwota, dołóż i Ty swoją małą cegiełkę w leczeniu mojego syna. Z całym szacunkiem rodzina i bliscy naszego kochanego Marcina.”